ThemaStyling by Fallon

Wat bieden wij?

Themastyling biedt een breed assortiment aan stylingdiensten voor diverse evenementen, waardoor ze een perfecte keuze zijn om jouw speciale gelegenheid onvergetelijk te maken. Hier is een overzicht van de diensten die ze aanbieden:

  1. Diner Styling: Wij Zorgen voor de prachtige aankleding van diners, of het nu gaat om een intiem diner voor twee, een verjaardagsdiner, een kerstdiner of een familiediner. Wij creëren een sfeervolle en feestelijke ambiance, zodat je kunt genieten van een heerlijke maaltijd in een mooie setting.
  2. Feest Styling: Een verjaardagsfeest, jubileum, themafeest of bedrijfsfeest, Themastyling zorgt voor de feestelijke decoratie die past bij het thema en de sfeer van het evenement. Met ballonnen, buffet en statafel decoratie, Backdrop en Photobooth en andere decoratieve elementen toveren ze de ruimte om tot een vrolijke feestlocatie.
  3. Bedrijfsfeesten: Voor bedrijven die hun nieuwe pand openen of een speciaal evenement organiseren, bieden wij een feestelijke styling om de juiste sfeer te creëren. Met decoraties en aankleding maken ze de opening tot een memorabele en uitnodigende gebeurtenis.
  1. Bruiloft Styling:

    Bij themastyling begrijpen wij dat een bruiloft een uniek en onvergetelijke gebeurtenis is. Het is een dag vol liefde, geluk en bijzondere momenten die het bruidspaar met hun gasten voor altijd zullen koesteren. Wij streven ernaar om deze speciale dag nog meer betoverend te maken door de perfecte sfeer te creëren die volledig aansluit bij de wensen en dromen van het bruidspaar.

  2. Babyshower Styling: Voor aanstaande ouders die hun babyshower willen vieren, bieden wij een prachtige styling om dit bijzondere moment te vieren. Van schattige decoraties tot persoonlijke accenten, ze maken er een liefdevolle en gedenkwaardige dag van.
  3. Losse verhuur: Naast standaard stylingpakketten bieden wij  ook de vrijheid om specifieke decoratie-items los te huren. Zo kun je jouw eigen styling samenstellen en er een persoonlijk tintje aan geven.

Themastyling staat open voor jouw wensen. Heb je specifieke ideeën of wensen? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail om jouw aanvraag te bespreken. Ons team staat open voor jouw eigen creativiteit en streven ernaar om elk evenement uniek en bijzonder te maken.

Mail: Info@themastyling.nl