ThemaStyling by Fallon

High Wine

High wine is een populaire en gezellige manier om te genieten van kleine hapjes en heerlijke wijnen. Wij hebben dit concept naar een hoger niveau gebracht door een prachtige aankleding te bieden die perfect past bij de high wine ervaring.

Wanneer je kiest voor de high wine styling van themastyling, kun je profiteren van verschillende leuke thema’s die zijn ontworpen om jouw gelegenheid nog specialer te maken.

Wat een high wine styling bijzonderder maakt? Geen een high wine is het zelfde door alle verschillende soorten hapjes en drankjes. Voor de high wine stylingen bieden wij ook mooie wijn en cocktail glazen aan. Hiermee worden de drankjes niet alleen smaakvol geserveerd, maar voegt het ook een vleugje elegantie en klasse toe aan de gehele ervaring.

De prijs van de high wine styling is 14,95 per persoon. hiermee krijgt de klant niet alleen een prachtig en sfeervolle aankleding, maar ook een herinnering voor altijd mee.

Naast onze specifieke diners, staan wij ook open voor jouw eigen creatieve ideeën en wensen. Als je een ander thema in gedachten hebt, dan kijken wij graag met je mee om een uniek en gepersonaliseerd concept te creëren. Het team is flexibel en staat klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Voor meer informatie neem contact met ons op, en wij kijken samen naar een passend voorstel!

+31612895817
Info@themastyling.n