ThemaStyling by Fallon

Diner styling

Een diner is altijd leuker als de aankleding van top tot teen is verzorgd. Kies een van onze mooie thema’s of het nu gaat om een verjaardag, een speciale feestdag of een jubileum, Themastyling neemt al het werk uit handen en verzorgt jouw feestje. Dit stelt jou in staat om volop te genieten van je eigen diner, terwijl je gasten versteld staan van de prachtige aankleding en sfeer.
Wij bieden diverse soorten diners, waaronder:

21 diner:

Een 21 diner is een bijzondere gebeurtenis voor jongeren die hun 21e verjaardag vieren. Themastyling kan de tafels, decoraties en sfeer aanpassen aan de persoonlijkheid en wensen van de jarige, waardoor het een onvergetelijk evenement wordt.

High Wine: 

High wine is een populaire en gezellige manier om te genieten van kleine hapjes en heerlijke wijnen. Wij hebben dit concept naar een hoger niveau gebracht door een prachtige aankleding te bieden die perfect past bij de high wine ervaring.

Babyshower diner:

Een babyshower is een speciale viering voor aanstaande ouders, en Themastyling zorgt ervoor dat deze gelegenheid liefdevol en mooi wordt aangekleed, passend bij het thema van de babyshower.

Familie-/kerst diner:

Kerstdiners en familiediners zijn momenten van samenzijn en gezelligheid. Themastyling kan deze bijzondere momenten nog specialer maken met prachtige thema styling die past bij de feestelijke tijd van het jaar

Wedding diner:

Een bruiloftsdiner is een hoogtepunt van de trouwdag, en wij begrijpt het belang van het creëren van een romantische en sfeervolle ambiance voor het bruidspaar en hun gasten. Wij gaan samen met jullie zitten om alle wensen te bespreken en hier een mooi geheel van te maken.

Themastyling zal met plezier samenwerken om ervoor te zorgen dat jouw diner een bijzondere en onvergetelijke ervaring wordt voor jou en je gasten. Met hun toewijding aan kwaliteit en passie voor styling, kun je erop vertrouwen dat Themastyling jouw evenement zal transformeren in iets spectaculairs!

Voor meer informatie neem contact met ons op, en wij kijken samen naar een passend voorstel!

+31612895817
Info@themastyling.nl