ThemaStyling by Fallon

Over ons .

Fallon Lohn.
OVER

Fallon Lohn.

Themastyling is ontstaan uit een passie voor stylen, organiseren en het creëren van mooie momenten op speciale gelegenheden. Na het starten van mijn studie Media- en Evenementenmanagement, kwam het besef dat managen en organiseren in mijn bloed zit.

Het begon allemaal zonder een echt plan of duidelijk idee, maar de drijfveer om iets te doen waar ik echt gelukkig van wordt. Het gaat niet alleen om het stylen van evenementen, maar om het creëren van een unieke beleving, prachtige herinneringen en vooral het laten genieten van de mooie dag voor de klanten.

Het eerste jaar van Themastyling combineerde ik met school en werk. Na een druk jaar heb ik mijn diploma behaald, mijn bijbaan opgezegd en ben ik vol voor ThemaStyling gegaan.

Met oog voor detail, creativiteit en expertise in styling, zorgt Themastyling ervoor dat elk evenement een magische en onvergetelijke ervaring wordt. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, jubileum, babyshower, bedrijfsfeest of een andere bijzondere gelegenheid, het team staat klaar om het evenement om te toveren tot iets bijzonders.

FOuNDER & HEAD OF DESIGN

Fallon (20)

Hey, ik ben Fallon, eigenaresse en het creatieve brein achter ThemaStyling. Bij de woorden managen, organiseren en stylen word ik al enthousiast. Er gaat geen feestje voorbij zonder een mooie styling 😉.

In mijn vrije tijd kijk ik graag films, ga ik lekker eten met vriendinnen en als je mij even niet hoort ben ik online aan het shoppen.
Addicted to : shoppings en sushi
SOCIAL MEDIA & Assistent

Amy (23)

Hee mijn naam is Amy, en ik ben social media manager bij ThemaStyling. Ik houd van mooie foto’s maken en het creatief bezig zijn met beeld.
In mijn vrije tijd ben ik het liefste met mijn vriendinnen en houd ik ervan om gezellig te borrelen of naar festivals te gaan.
Addicted to: Goede cocktails